USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Onko sinulla kysyttävää? Tältä sivulta löydät yleisimmin kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta tältä sivulta, ei hätää – ota yhteyttä ja autan sinua mielelläni!

Voit ottaa helposti yhteyttä  Ota yhteyttä – sivun yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse: info@speedupagility.com

Mikä Speed Up Agility on?

Olen Rosa-Maria Ikäheimonen, personal trainer ja koulutettu hieroja, kahden bordercollien omistaja, kahden lapsen äiti sekä tietenkin innokas agilityharrastaja. Olen Speed Up Agilityn perustaja ja kehittäjä eli sinun valmentajasi.

Tarjoan fysiikkavalmennusta ryhmissä, hierontaa, yksilöllisiä treeniohjelmia sekä personal training -valmennusta. Toimipisteeni sijaitsee Keravalla, Tokka Care -hoitolan tiloissa. Voit lukea lisää palveluista täältä. 

Speed Up Agility verkkopalvelu on päättynyt 31.8.2022. Verkkopalvelu oli kuukausimaksulla toimiva palvelu, jonka kautta sai käyttöönsä valmiit treeniohjelmat. Treeniohjelmat tulevat myyntiin verkkokauppaan toisessa formaatissa vuoden 2023 aikana.

 

Haluaisin maksaa liikuntaedulla, miten se onnistuu?

Voit maksaa valmennus- ja hierontapalveluita liikunta- tai hyvinvointiedulla. Käytössä olevat edut ovat: Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Jos haluat maksaa palveluita liikunta- tai hyvinvointiedulla, tee maksu toimipaikkaan: Speed Up Agility, sen jälkeen sinun tulee laittaa sähköpostia osoitteeseen: info (ät) speedupagility.com

Olen kiinnostunut treeniohjelmasta, miten asiassa edetään?

Myynnissä on kaksi treeniohjelmaa: suppea ja laaja. Jos haluat yksilöllisen treeniohjelman, ole minuun yhteydessä sähköpostitse: info (ät) speedupagility.com tai laita viestiä sosiaalisen median kanavissa. Instagramissa @speedupagility ja Facebookissa Speed Up Agility Suomi.

Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja tarpeesi. Voit lukea lisää treeniohjelman hinnasta, laajuudesta ja sisällöstä täältä. 

 

Olen kiinnostunut personal training -valmennuksesta, miten asiassa edetään?

Jos olet kiinnostunut personal training valmennuksesta, ole minuun yhteydessä sähköpostitse: info (ät) speedupagility.com tai laita viestiä sosiaalisen median kanavissa. Instagramissa @speedupagility ja Facebookissa Speed Up Agility Suomi. 

Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja tarpeesi. Voit lukea lisää personal training -valmennuksesta, hinnoista ja sisällöstä  täältä. 

Kurssit ja valmennukset

Alkavat kurssi ja valmennukset: