UNELMIEN TIIMIKSI KOIRASI KANSSA

Agilityohjaaja, autan sinua saavuttamaan paremman kunnon, jotta voit tehdä sujuvia ratoja koirasi kanssa ja saavuttaa tavoitteesi agilityn parissa!

Speed Up Yhteisö sopii agilityharrastajille jotka haluavat kehittää itseään ja omaa kuntoaan kokonaisvaltaisesti sekä ovat valmiita oppimaan miten juuri agilityohjaajan kannattaa treenata, jotta harjoittelu tuottaa tulosta!

MITÄ VOIN TEHDÄ SINUA VARTEN:

Opetan sinulle konkreettisesti mitä, miksi ja miten agilityohjaajan kannattaa treenata.

Voit keskittyä luottavaisin mielin treenaamiseen, eikä sinun tarvitse olla enää epävarma siitä mitä kannattaisi tehdä.

Pääset paikallaan polkemisesta tilanteeseen, jossa treenaat säännöllisesti, kehittävästi ja laadukkaasti, joka on sujuvien agilityratojen salaisuus!

Yhteisö ja valmentaja tukenasi auttavat sinua fokusoimaan omaan harjoitteluun, eikä treenit jää tekemättä.

MITEN YHTEISÖ TOIMII:

  1. Valmiit treeniohjelmat voiman ja nopeuden kehittämiseen, jotta voit juosta agilityratoja tehokkaasti ja sujuvasti, ilman että oma fysiikka on esteenä onnistumiselle.
  2. Pääset eroon jahkaamisesta miten kannattaa edetä ja saat tilalle selkeät treenisuunnitelmat. Tämä tapahtuu itsenäisenä opiskeluna ja voit edetä harjoittelussa juuri siihen tahtiin, joka sinulle sopii parhaiten.
  3. Saat henkilökohtaista tukea suunnitelmasi toteutukseen etätapaamisissa, joita pidämme 2 kertaa kuukaudessa. (Näistä tulee myös tallenteet!). Pääset yksin tekemisen tuskasta yhdessä tekemisen iloon ja saat viimeinkin säännöllistä sekä kehittävää treeniä omaan arkeesi.

Treeniohjelmien sekä valmennuksien myötä pääset heti kiinni käytännön harjoitteluun.

 

YHTEISÖN HYÖDYT SINULLE:

  • Selkeyttä ja varmuutta: kun tiedät tarkasti miten sinun kannattaa treenata, voit keskittyä kehittävään harjoitteluun epämääräisen paikallaan polkemisen sijaan.
  • Itsevarmuutta & rohkeutta: kun oma kuntosi paranee, voit tehdä parhaat ohjausratkaisut, eikä sinun tarvitse enää epäröidä jaksatko, pystytkö tai ehditkö ohjauksiin.
  • Valmentajan tuki ja yhteisön kannustus: auttavat sinua fokusoimaan omaan harjoitteluun eikä sinun tarvitse jäädä yksin kysymysten ja epävarmuuksien kanssa.

NÄIN ETENET

Yhteisö on aktiivinen 1.9 – 29.2 välisen ajan. Pääset mukaan myöhemminkin, sillä voit katsoa etätapaamiset tallenteelta. Parhaan hyödyn saat kuitenkin liittymällä mukaan heti.

Mitä aikaisemmin liityt mukaan, sen pidemmän aikaa taitosi karttuvat ja kuntosi voi kasvaa, kun et vain opi harjoittelun periaatteita teoriassa, vaan treenaat myös samanaikaisesti.

Kun haluat saavuttaa tavoitteesi, avaintekijä on sitoutuminen. Verkkoalustalta saat selkeät ohjeet, valmentajan tuen sekä yhteisön kannustuksen, jotka auttavat sinua liikkumaan säännöllisesti.

6 kuukauden päästä voit liikkua sujuvasti, nopeasti ja tehokkaasti agilityssa ja kokea mahtavia onnistumisia koirasi kanssa.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?!

Ota minuun yhteyttä helposti, tämän lomakkeen kautta. Yhteisö on startannut 1.9 ja se jatkuu 29.2.2024 asti, yhteensä 6 kuukauden ajan. 

Hinta:

200€ (33€/kk, 6 kuukauden ajan) sisältäen 12 etätapaamista ZOOMissa (saat näistä tallenteen), valmiit treeniohjelmat nopeuden ja voiman kehittämiseen, valmentajan ja yhteisön tuen.

MIHIN TUTUSTUA ENSIKSI?

Käy katsomassa Instagram-tilini: @speedupagility ja tutustu minuun valmentajana. 

Jos kaipaat henkilökohtaista valmennusta, tutustu SUA360 -henkilökohtaiseen etävalmennukseen tästä.

KENELLE YHTEISÖ SOPII: 

Yhteisö sopii agilityharrastajille, jotka haluavat kehittää itseään ja omaa kuntoaan kokonaisvaltaisesti ja ovat valmiita oppimaan miten agilityohjaajan kannattaa treenata, jotta harjoittelu on säännöllistä ja kehittävää.