SUA360 -säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta treenaamiseen 10 viikossa!

Agilityohjaaja -autan sinua saavuttamaan paremman kunnon ja jaksamisen, jotta voit parantaa omaa suoritustasi agilityssa, onnistuaksesi tekemään ehjiä ratoja yhdessä koirasi kanssa ja saavuttamaan tavoitteesi ja hyvän flown agilityn parissa. 

Kun treenaamisessa on punainen lanka ja se on säännöllistä -tulet saavuttamaan ne tulokset, jotka oman kuntosi osalta haluat. SUA360 -etävalmennuksessa rakennat oman harjoittelusi kestävälle ja kehittävälle pohjalle 10 viikossa.

MITÄ VOIN TEHDÄ SINUA VARTEN:

Autan sinua treenaamaan oikeita asioita, resursseihisi sopivalla tavalla, järkevästi ja laadukkaasti ilman ”kaikki tai ei mitään” -ajattelua. Voit yhdistää perhe- ja työelämän, agilityn ja oman hyvinvoinnin ilman, että tarvitset lisää tunteja vuorokauteen.

Voit lopulta keskittyä siihen mitä rakastat -agilityyn, eikä väsymys ja matalat energiatasot tai puutteet kunnossa ole esteenä onnistumiselle.

 

SPEED UP 360:

SUA360 -etävalmennus sisältää työkalut prosessiin, yksilöllisesti räätälöidyn treeniohjelman sekä henkilökohtaisen tuen. 

Valmennuksen avulla pääset turhauttavasta “pitäisi” treenata moodista elämään, jossa oma hyvinvointi ja säännöllinen sekä kehittävä treeni ovat sinulle yhtä tärkeitä asioita kuin agilitytreeneihin meneminen.

Yhdessä kuljemme prosessin läpi niin, että onnistut. Selätämme yhdessä mahdolliset esteet, jotta varmistamme kehittymisesi.

TULOKSET, JOTKA SAAVUTAT VALMENNUKSEN AVULLA:

  • Itsevarmuutta & rohkeutta: kun oma kuntosi paranee, voit tehdä parhaat ohjausratkaisut, eikä sinun tarvitse enään epäröidä jaksatko, pystytkö tai ehditkö ohjauksiin.
  • Oma hyvinvointi: sinulla on aikaa panostaa itsesi kehittämiseen ja terveyteen, jonka myötä lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi.
  • Tasapainoinen arki: omat treenit, agility, perhe ja työ soljuvat hyvin yhteen, eikä sinun tarvitse kokea riittämättömyyttä, syyllisyyttä tai turhautumista siitä, että et liiku. 

NÄIN VALMENNUS ETENEE

10 viikon Speed Up 360 -etävalmennus etenee kolmivaiheisesti. Ensimmäinen vaihe koskee ajanhallintaa ja itsensä johtamista, toisessa vaiheessa saat hyvinvointia sekä kehität kuntoasi ja kolmannessa vaiheessa tulokset alkavat näkymään agilityradoilla. 

Selkeästi etenevä 10 viikon valmennusohjelma auttaa sinut näiden kolmen vaiheen avulla kokonaisvaltaisesti tulemaan paremmaksi ohjaajaksi koirallesi ja tekemään ehjiä ratasuorituksia, joissa oma kunto ei ole esteenä onnistumiselle. Lue valmennuksen vaiheista lisää:

1. AJANHALLINTA

Saada oma aika ja käytössä olevat resurssit tehokkaasti käyttöön niin, että perhe, harrastukset, agility ja omat treenit soljuvat hyvin yhteen, sopivalla väljyydellä ja joustavuudella. Päätavoitteena on ottaa oma elämä haltuun itseään johtamalla ja siirtyä ajatuksista tekoihin, joiden myötä kehittävä treenaaminen alkaa ja myös jatkuu.

2. PAREMPI KUNTO 

Saat epämääräisen treenaamisen tilalle suunnitelmallista ja innostavaa harjoittelua. Panostat hyvinvoinnin peruspalikoihin ja lisäät kehon ja mielen hyvinvointia. Treenataan yksilöllisesti räätälöidyn treeniohjelman mukaisesti. Lisäksi opit miten agilityurheilijan kannattaa treenata kehittävästi, kuinka harjoittelua rytmitetään ja miten harjoitusohjelmat rakennetaan. 

3. ONNISTUMINEN AGILITYSSA

Voit juosta jatkossa agilityradoilla rohkeasti ja tehdä ehjiä rata kokonaisuuksia koirasi kanssa, ilman että hyydyt kesken suorituksen tai olet myöhässä, koska et pääse liikkeelle tehokkaasti. Kun perusteet ovat kunnossa, et ainoastaan ole kestävämpi ja nopeampi vaan jaksat keskittyä, ylläpitää tarkkaavaisuuttasi ja olla hyvässä vireessä koko treeni- kilpailu- tai leiripäivän ajan.

MITEN PÄÄSET KÄSIKSI VALMENNUKSEENI:

Ota minuun yhteyttä helposti, tämän lomakkeen kautta. Kuulen tämän jälkeen mielelläni tilanteestasi ja kerron tarkasti miten henkilökohtainen etävalmennus etenee kohdallasi. Voimme yhdessä päättää aloitammeko yhteistyön.  

Hinta:

650€ sisältäen SUA360 -jäsenyyden + 10 viikon SUA360 valmennusohjelman, henkilökohtaisen harjoitusohjelman, valmentajan henkilökohtaisen viestituen valmennuksen ajan sekä yhden tapaamisen 1 x 60 min treenien merkeissä tai etänä ZOOMissa.

MIHIN KANNATTAA TUTUSTUA SEURAAVAKSI:

Käy katsomassa Instagram-tilini: @speedupagility ja inspiroidu siitä, mitä teen agilityohjaajien parissa ja miten minä yhdistän yrittäjyyden, äitiyden, agilityharrastuksen ja oman liikunnan.

Lue myös alhaalta SUA360 osallistujien kokemuksia valmennuksesta. 

MINKÄLAISTEN AGILITYOHJAAJIEN KANSSA TYÖSKENTELEN: 

Työskentelen sellaisten agilityharrastajien kanssa, jotka sitoutuvat harjoitteluun 110% ja ovat valmiita investoimaan omaan kehittymiseen ja valmentautumiseen. Voit olla esimerkiksi: 

  • Nainen, jolla on monta rautaa tulessa ja paljon tavoitteita agilityssa
  • (Koira-alan) yrittäjä, joka valmentaa työkseen muita

INSPIROIDU SUA360 ONNISTUMISISTA

Agilityohjaajan fysiikkavalmennus