SPEED UP 360 -PERSONAL TRAINING VALMENNUS

Autan agilityohjaajia saavuttamaan paremman kunnon ja jaksamisen, jotta he voivat parantaa omaa suoritustaan agilityssa, onnistuakseen tekemään ehjiä ratoja yhdessä koiran kanssa ja saavuttamaan tavoitteensa lajin parissa.

MITÄ VOIN TEHDÄ SINUA VARTEN:

Autan sinua treenaamaan oikeita asioita, resursseihisi sopivalla tavalla, järkevästi ja laadukkaasti ilman ”kaikki tai ei mitään” -ajattelua. Voit yhdistää perhe- ja työelämän, agilityn ja oman hyvinvoinnin ilman, että tarvitset lisää tunteja vuorokauteen.

Voit keskittyä siihen mitä rakastat, eikä väsymys ja matalat energiatasot tai puutteet kunnossa ole esteenä onnistumiselle.

 

SPEED UP 360:

Speed Up 360 -personal training valmennus sisältää työkalut prosessiin, yksilöllisesti räätälöidyt harjoitukset sekä henkilökohtaisen valmentajan.

Valmennuksen avulla pääset turhauttavasta “pitäsi” treenata moodista elämään, jossa oma hyvinvointi ja säännöllinen sekä kehittävä treeni ovat sinulle yhtä tärkeitä asioita kuin agilitytreeneihin meneminen.

Yhdessä kuljemme prosessin läpi niin, että onnistut. Selätämme yhdessä mahdolliset esteet, jotta varmistamme kehittymisesi.

TULOKSET, JOTKA SAAVUTAT VALMENNUKSEN AVULLA:

  • Itsevarmuutta & rohkeutta: kun oma kuntosi paranee, voit tehdä parhaat ohjausratkaisut, eikä sinun tarvitse enään epäröidä jaksatko, pystytkö tai ehditkö ohjauksiin.
  • Oma hyvinvointi: sinulla on aikaa panostaa itsesi kehittämiseen ja terveyteen, jonka myötä lisäät tyytyväisyyttä itseesi ja elämääsi.
  • Tasapainoinen arki: omat treenit, agility, perhe ja työ soljuvat hyvin yhteen, eikä sinun tarvitse kokea riittämättömyyttä, syyllisyyttä tai turhautumista omaan tilanteeseen.

NÄIN VALMENNUS ETENEE

12 viikon Speed Up 360 -personal training valmennus etenee kolmivaiheisesti. Ensimmäinen vaihe koskee ajanhallintaa ja itsensä johtamista, toisessa vaiheessa saat hyvinvointia sekä kehität kuntoasi ja kolmannessa vaiheessa tulokset alkavat näkymään agilityradoilla. 

Selkeästi etenevä valmennusohjelmani auttaa sinut näiden kolmen vaiheen avulla kokonaisvaltaisesti tulemaan paremmaksi ohjaajaksi koirallesi ja tekemään ehjiä ratasuorituksia, joissa oma kunto ei ole esteenä onnistumiselle. Lue valmennuksen vaiheista lisää:

1. AJANHALLINTA

Saada oma aika ja käytössä olevat resurssit tehokkaasti käyttöön niin, että perhe, harrastukset, agility ja omat treenit soljuvat hyvin yhteen, sopivalla väljyydellä ja joustavuudella. Päätavoitteena on ottaa oma elämä haltuun itseään johtamalla ja siirtyä ajatuksista tekoihin, joiden myötä kehittävä treenaaminen alkaa ja myös jatkuu.

2. PAREMPI KUNTO 

Saat epämääräisen treenaamisen tilalle laadukasta ja innostavaa harjoittelua. Panostat hyvinvoinnin peruspalikoihin ja lisäät kehon ja mielen hyvinvointia. Treenataan yksilöllisesti räätälöidyn treeniohjelman mukaisesti. Lisäksi opit miten agilityurheilijan kannattaa treenata kehittävästi, kuinka harjoittelua rytmitetään ja miten harjoitusohjelmat rakennetaan. 

3. ONNISTUMINEN AGILITYSSA

Voit juosta jatkossa agilityradoilla rohkeasti ja tehdä ehjiä rata kokonaisuuksia koirasi kanssa, ilman että hyydyt kesken suorituksen. Kun perusteet ovat kunnossa, et ainoastaan ole kestävämpi ja nopeampi vaan jaksat keskittyä, ylläpitää tarkkaavaisuuttasi ja olla hyvässä vireessä koko treeni- kilpailu- tai leiripäivän ajan.

MITEN PÄÄSET KÄSIKSI VALMENNUKSEENI:

Varaa maksuton alkukartoitus. Kuulen mielelläni tilanteestasi ja kerron tarkasti miten henkilökohtainen valmennus etenee kohdallasi. Voimme yhdessä päättää aloitammeko yhteistyön. Hinta personal training -valmennukselle on 350 e/kk. Valmennuksen kesto 12 viikkoa. 

 

 

MIHIN KANNATTAA TUTUSTUA SEURAAVAKSI:

Käy katsomassa Instagram-tilini: @speedupagility ja inspiroidu siitä, mitä teen agilityohjaajien parissa ja miten minä yhdistän yrittäjyyden, äitiyden, agilityharrastuksen ja oman liikunnan.

MINKÄLAISTEN AGILITYOHJAAJIEN KANSSA TYÖSKENTELEN: 

Työskentelen sellaisten agilityharrastajien kanssa, jotka sitoutuvat harjoitteluun 110% ja ovat valmiita investoimaan omaan kehittymiseen ja valmentautumiseen. Voit olla esimerkiksi: 

  • Nainen, jolla on monta rautaa tulessa ja paljon tavoitteita agilityssa
  • (Koira-alan) yrittäjä, joka valmentaa työkseen muita

VARAA TÄSTÄ MAKSUTON ALKUKARTOITUS