Speed Up Agility yhteistyöhön Venyvä koiran kanssa. Koirauimala Tuusulassa!

Jaa somessa:

Speed Up Agility ja Venyvä koira Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Tämä teksti on julkaistu yhteistyössä Venyvä koira Oy:n perustajan, yrittäjä Jutta Miettisen kanssa. Lisäksi pääset myös mukaan virtuaalisesti bordercollie Mörkön uintiretkelle koirauimalaan. Videolta näet minkälaiset uudet upeat tilat ovat ja minkälaiset uintikäytänteet ovat. Muista myös napata ensikertalaisen tarjoushinta koirauimalaan; tarjous löytyy jutun lopusta!

”Olen Jutta Miettinen, Venyvä koira Oy:n yrittäjä. Olen siirtynyt kokonaan lemmikkialalle jo vuosia sitten, mutta koska intohimoni kohdistuu koirien hyvinvointiin, lähdin toteuttamaan unelmaani ja perustaa lisää hyvinvointipalveluita sijainnille, jossa sille selvästi on ollut tarvetta.

Ammatiltani olen merkonomi, koirahieroja sekä Urheilukoirien fysiikkakouluttaja (Move Well). Nyt jatkan lisäopintoja ja valmistun alkuvuodesta Urheilukoirien fysiikkavalmentajaksi (Move Well). Yrityksessäni tarjoan uintiopetusta, koirahierontaa sekä nyt uutena vesijuoksumatolla vesiterapiaa sekä erilaisia fysiikkavalmennuksia.

Tiloistamme löydät koirauimalan jossa tilava 55 neliön uima-allas. Meillä onnistuu sekä omatoimiset uintikerrat, että erilaiset uintiopetukset. Suurin osa koirista alkaa nauttimaan uinnista, kun alla on ensin positiivisia kokemuksia vedestä.

Uinti harjoittaa kestävyyttä, voimaa, kordinaatiota ja lisää liikkuvuutta koko kehossa. Koska uinnissa vesi neutrolisoi paineen, on uinti oiva liikutusmuoto myös nivelrikkoisille koirille.

 

 

Katso videolta bordercollie Mörkön retkestä Tuusulan koirauimalaan. Video on samalla virtuaalinen retki uimalan tiloihin sekä käytäntöihin. 

Kotona minulla on kolme bordercollieta, josta kaksi on jo seniori-ikäisiä. Kolmas ja nuorin koirani on Vea, joka on energinen ja lupaava harrastuskoirani.

Vea kulkee mukanani fysiikkavalmennus -tapahtumissa mallikoirana. Hänen kanssaan olemme tehneet pohjatyötä agilityyn. ’

Koska olen itse hieman huonossa fyysisessä kunnossa – aloitamme Rosa-Marian kanssa yhteistyön henkilökohtaisessa valmennuksessa -jokainen yrittäjä tarvitsee oman personal trainerin pysyäkseen hyvässä fyysisessä kunnossa ja tietenkin avuksi, jotta pystyy juoksemaan agilityradoilla!”

Venyvä koira tarjoaa alennuksen ensikertalaisille

Vuoden loppuun saakka, voit hyödyntää koirauimalan tarjouksen ensikertalaisille, tällöin pääsette uimaan 30 minuutin ajan yhdessä uittajan kanssa vain 35 euroa (norm. 47 euroa). Käythän varaamassa aikasi täältä.

Haluatko jatkossakin nähdä ajankohtaista sisältöä agilitykoiriin- ja ohjaajiin liittyen? Mahtavaa, muista siis tilata Speed Up Agility YouTube -kanava täältä.

Lue lisää Speed Up Agility -kuukausijäsenyydestä täältä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *