Agilityn alkeiskurssi – lista paikoista, joissa voit aloittaa agilityn harrastamisen

Jaa somessa:

Haluaisitko aloittaa maailman parhaan harrastuksen eli agilityn koirasi kanssa? Olemme listanneet tähän tekstiin maakunnittain ne koirakoulut, jotka tarjoavat agilityn alkeiskursseja. Koiran kanssa voi (ja kannattaa) osallistua myös sellaisille kursseille, jotka valmistavat sinua ja koiraasi agilityn pariin. Lisätietoja sopivista kursseista voit aina kysyä suoraan koirakoulusta.

Agilityn alkeiskurssi – katso oman alueesi tarjonta

Uusimaa

Varsinais-Suomi
Satakunta
Häme

Pirkanmaa

Päijät-Häme

Kymenlaakso

  • Virolahti (myös lähikunnat, esim. Kouvola), EJ-Agility, yksittäiset koulutukset, kurssit ja valmennuskokonaisuudet. www.ej-agility.fi

Etelä-Karjala

Etelä-Savo

Pohjois-Savo

  • Kuopio, Koirakoulu ACE,  https://www.ace-agility.fi/  koirakoulu järjestää pentu- ja alkeiskursseja sekä hyppytekniikkakoulutusta ja agilityvalmennusta. Meillä myös eläinfysioterapia, koirahieronta ja vesiterapiapalvelut (Ergobath-vesikävelylaite).
  • Kuopio, Taidon Kipinä, Agilitya pienissä ryhmissä positiivisin vahvistein, https://taidonkipina.fi/

Pohjois-Karjala
Keski-Suomi

Etelä-Pohjanmaa

Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Kainuu
Lappi

Ahvenanmaa

Agilitya voi harrastaa myös erilaisissa Suomen Agilityliiton alaisissa jäsenyhdistyksissä, voit tutustua jäsenyhdistyksiin helposti tämän linkin takaa. 

Haluaisitko, että oma koirakoulusi olisi tässä listauksessa mukana? Laita tiedot sähköpostitse: info@speedupagility.com niin lisäämme teidätkin listalle. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *